Garsoniera Titan Theodor Pallady Ansamblul Arena Fetesti

  • 39900 Euro €
  • Published date: August 7, 2017
    • Theodor Pallady, Bucuresti, Romania
  • 7

Garsoniera, situata la etajul 1 intr-un ansamblu rezidential nou, constructie 2017 , avand un regim de inaltime de P+4E, cu o suprafata utila de 35.45mp si o suprafata construita de 39.85mp.

Toate apartamentele au o arhitectura moderna, cu spatii generoase ce beneficiaza de lumina naturala si terase largi ce pot fi transformate intr-un spatiu placut de petrecere a timpului liber impreuna cu familia si prietenii. Constructia are structura de beton armat ce rezista la un cutremur de 9 grade, iar compartimentarile interioare sunt din caramida atat intre apartamente, cat si intre camere, dispunand de o izolatie fonica si termica foarte buna.

Apartamentul se vinde finisat complet cu: gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, centrala termica, calorifere si bransament pentru masina de spalat. Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului, contorizarile sunt individuale pe fiecare apartament in parte. Pretul include TVA-ul de 5%. Se accepta plata cash, credit ipotecar, Prima casa.

Ansamblul se afla intr-o zona noua a sectorului 3, este situat la se afla la 700 m de metroul 1 Decembrie 1918, si la 5 minute de mers pe jos de mijlocele de transport in comun, fiind foarte aproape de magazinele si centrele comerciale aflate in zona: Lidl, Metro Cash&Cary, Auchan Hypermarket, Decatlon, Pallady.

Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere: Colegiul Tehnic Costin D. Nenitescu, Gradinita Nr. 196, Gradinita Nr. 68, Gradinita Nr. 160, Scoala Generala Nr.116, Scoala Particulara Bucharest Christian Academy.

COMISION 0%


Confort: I
Etaj: 1
An constructie: 2017
Suprafata: 39,85
Tip imobil: Bloc Mixt
Telefon: 0731169114
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează editorul

is offline

Titanul Nou Tip cont: Agentie
Telefon: 0756565565
Vezi toate anunturile

Trimite mesaj

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Ultimele anunţuri