VEZI TUR VIRTUAL si FILMARE CU DRONA!! Vila in prezentare distinctiva

Informații vânzător

 • Email: christina.epure@gmail.com
 • Telefon: 0736797203
 • Telefon mobil: 0736797203

Locaţia

 • Stupini Brasov
 • Brasov (Brasov)
 • Romania
Mai 16, 2018 Brasov (Romania) Distribuie

Descriere

Comision cumparator: 0%ASCENDENT IMOBILIAREpropune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate deosebita, cu particularitati speciale, constructie finalizata in anul 2007, situata in Brasov - Stupini, pe strada Fantanii.


Vila este structurata pe trei nivele avand urmatoarea desfasurare: demisol aerisit, care beneficiaza de lumina naturala prin intermediul ferestrelor, format din 3 camere care pot fi folosite atat pentru locuit dispunand de toate utilitatile, cat si ca spatii de depozitare, pivnita, sala de sport, crama, atelier de lucru, etc.
In componenta acestuia mai intra camera tehnica unde se afla centrala termica, rezervorul de apa care asigura in permanenta apa calda daca se folosesc mai multe bai simultan si hidroforul.
Acest spatiu este completat de un grup sanitar si de holul din care se face accesul catre parter prin intermediul scarii interioare.Parterul este compus din holul de intrare, din care se face accesul catre un dormitor/birou, un living generos care te intampina calduros prin intermediul semineului care ofera un aspect foarte placut acestei incaperi si care este si functional, ca si sursa suplimentara de caldura, bucataria open-space, spatioasa si moderna, si o baie.
De asemenea din living se poate iesi pe o terasa cu suprafata de 12 m2, un loc incantator mai ales pe perioada verii cand se poate lua
masa sau urmari copiii care se joaca in voie in curtea amenajata plina de flori si de spatii de joaca amenajate special pentru acestia.

Mansarda este compusa din 3 dormitoare, fiecare avand balcon propriu, si doua bai.


Proprietatea se incadreaza cu usurinta la capitolul modern, beneficiind de toate imbunatatirile si utilitatile printre care amintim energie electrica, gaz, aer conditionat, apa obtinuta prin intermediul unui put forat la 12 m adancime, fosa septica ecologica, senzori iluminat, senzor gaz, alarma, izolatie termica exterioara, poarta pentru acces auto actionata electric cu telecomanda, etc.

Pozitionarea proprietatii este excelenta, fiind inconjurata tot timpul de soare si beneficiind de foarte multa lumina naturala. De asemnea, prin amplasarea ideala, terenul total avand suprafata de 680 m2 este impartit si utilizat foarte bine, permitand amenajarea curtii si gradinii astfel incat sa putem regasi pe spatiul verde pe langa flori si feluriti copaci ornamentali, si casuta si tobogan pentru copii, leagan, copertina extensibila, spatiu pentru piscina gonflabila, etc.

Folosind apa din put si fiind foarte bine izolata termic, costurile de intretinere sunt foarte mici.

Aceasta proprietate iti ofera toata intimitatea de care ai nevoie, distanta fata de vecini fiind considerabila.


Compartimentarea proprietatii o puteti regasi in schitele atasate la sectiunea poze.


Recomand proprietatea!

I

nvit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.Consilier dedicat

domnul Catalin Colceru

Tel: 0755953310Detelii, fotografii suplimentare si alte oferte similiare exclusive:
www.ascendentimobliare.ro

TUR VIRTUAL:


https://roundme.com/tour/223213/view/626567/

Detalii, fotografii suplimentare si tur virtual:
www.ascendentimobiliare.ro

Vezi filmare cu drona:

Mai multe informatii

Categorii
CASE-VILE
Id
#4428
Vizualizări
2
An constructie
2001-2010
Suprafata
280
Deschidere
40
Gaze
Apa
Canalizare
Curent Electric
Numar de camere
8
Suprafata Constructie
111
Telefon
0736797203
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Comentarii

  Nici un comentariu adăugat încă. Fii primul care comentează!
  154600 Euro €

  Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

  Anunțuri similare

  Sus