Case cu 5 Camere - Millo VIllage

Informații vânzător

 • Telefon: +40744306503
 • Telefon mobil: +40744306503

Locaţia

 • Matei Millo 114 Andronache
 • Voluntari (Ilfov)
 • Romania
Noiembrie 3, 2017 Ilfov (Romania) Distribuie

Descriere

Ansamblul rezidențial Millo Village dispune de case cu 5 camere în orașul Voluntari, foarte aproape de toate zonele de interes din zona de Nord a Bucureștiului.

Millo Village este un ansamblu închis, pentru singuranța familiei și a copiilor. Străzile interioare sunt cu acces exclusiv pentru rezidenți.

O oază de liniște între două păduri: Pădurea Andronache și Pădurea Crețulescu. Acasă respiri aer curat, dar rămâi conectat.

Casele din complexul Millo Village au fost gândite să satisfacă nevoile unei familii moderne, să fie practice, durabile, luminoase, spațioase. Locuințele sunt superioare, din punct de vedere calitativ, în raport cu piața. Spațiile sunt generoase, bine compartimentate, prevăzute cu multe spații de depozitare. Locuințele sunt prevăzute cu suprafețe vitrate mari, care să permită pătrunderea luminii naturale în toate spațiile casei. Mansarda vitrata oferă o vedere amplă asupra pădurii din vecinătate.

Millo Village are amenajat în cadrul complexului un loc de joacă ce întrunește toate standardele de siguranță pentru copiii, oferindu-le un loc distractiv de joacă unde se pot întâlni zilnic cu prietenii. Suprafața spațiului destinat locului de joacă este de 250 mp.

Casele cuplate din cadrul ansamblului vor beneficia de sisteme “Smart House” cu funcții centralizate și comandate direct de pe orice device (smartphone, tabletă, etc.).

Avantaje

Automatizare – o mare parte a funcțiilor și acțiunilor pot fi programate să funcționeze complet automat. Asta înseamnă că pornind de la anumite acțiuni (modificarea temperaturii, luminii sau mișcare) comanda necesară este executată automat (aprinde o lumină, pornește încălzirea, etc.). În cazul înserării, sistemul este capabil să coboare jaluzelele, să aprindă lumina într-un hol, să crească temperatura în camera de zi, să pornească televizorul sau să închidă yala electrică de la ușă.

Informație – utilizatorul are accesul imediat la informații despre toată aparatura din imobil. Sistemul nu numai că vede unde este aprinsă lumina, care este temperatura în fiecare cameră, locul în care senzorii detectează mișcare, dar poate controla toată aparatura – din orice colț al lumii.

Economie – Principalele economii le reprezintă cele de energie, care pot fi realizate printr-o reglare adecvată. Sistemul include controlul iluminatului, a aerului condiționat și a temperaturii ambientale, ce ajută la eficientizarea consumului de energie electrică și termică.

Siguranță – Alarma este parte integrantă a acestui sistem, funcțiile ei sunt pre-programate în unitatea centrală. Aveți posibilitatea să transmiteți informații la o firmă de monitorizare sau direct pe smartphone.

Aplicații „Smart House”

Încuietori inteligente – aceste dispozitive permit accesul rapid în interiorul casei prin intermediul aplicațiilor mobile sau telecomenzilor de tip „key fob”, fără pericolul pierderii cheilor.

Termostate inteligente – termostatele pot fi pre-programate și controlate de la distanță pentru o gestiune a încălzirii convenabilă și rentabilă. Mai mult, acestea pot dispune de algoritmi de învățare pentru a prezice ce temperaturi sunt ideale pe baza informațiilor selectate în trecut. Indiferent de situație, termostatele inteligente scad valoarea facturilor de energie.

Senzori de inundație - în cazul unei inundații, senzorii nu numai că vor detecta scurgerile de apă și vor notifica utilizatorul, acestia vor comunica cu sistemul de alimentare cu apă al casei, respectiv cu cel de electricitate și gaz, pentru a preveni și minimaliza eventualele pagube.

Senzori de ușă/fereastră – monitorizarea punctelor de acces de acasă este la fel de ușoară ca navigarea pe telefonul mobil. În cadrul unui sistem de casă inteligentă, acest senzor joacă un rol esențial în siguranța, securitatea și confortul unei locuințe.

Detectoare de fum inteligente – sistemele smart house înglobează senzori de fum, foc și monoxid de carbon, care acționează ca adevărați salvatori pentru viețile noastre. În general, astfel de dispozitive funcționează și autonom de centrala de comandă, astfel că dacă vă aflați în interiorul casei și are loc un incendiu sau concentrațiile de monoxid de carbon ajung să reprezinte o amenințare la adresa vieții, senzorii încep să emită alarme sonore pentru a putea părăsi locuința în siguranță.

Programare sistem iluminare – pot fi create scenarii în care lumina să pornească pe timpul nopții, la intervale pre-stabilite, astfel încât să pară că este cineva acasă în permanență. Astfel, veti avea siguranța că locuința dumneavoastră nu va deveni o țintă pentru hoți atunci când plecați în vacanță.

Termen de finalizare mai-iunie 2018.

Locație: Strada Matei Millo Nr. 114 , Voluntari, Ilfov

Mai multe informatii

Categorii
CASE-VILE
Id
#2116
Vizualizări
61
An constructie
2017
Suprafata
10000
Deschidere
50
Gaze
Apa
Canalizare
Curent Electric
Numar de camere
5
Regim de inaltime
P+1+M
Suprafata Constructie
2013
Telefon
0744306503
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Comentarii

  Nici un comentariu adăugat încă. Fii primul care comentează!
  170000 Euro €

  Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

  Anunțuri similare

  Sus